Solutii de e-mail si antispam

In timp ce compania dvs. depinde de serviciul de e-mail ca si un instrument de comunicare și stocarea unor cantităti mari de date critice de business, acesta poate fi, de asemenea, o amenintare reală. Datorita atacurilor online care devin din ce in ce mai raspandite, inclusiv spam, phishing, virusi sau malware, protejarea dumneavoastra nu mai este optionala.

Serviciul de e-mail este unul din mijloacele moderne de comunicare, care s-a dezvoltat progresiv in ultima vreme, si care este utilizat de catre toate companiile ca un element de o importanta majora a comunicarii.

Cu ajutorul acestui serviciu se pot trimite informatii importante si confidentiale, drept pentru care acest serviciu trebuie neaparat folosit impreuna cu o solutie antivirus sau antispam.

Lipsa uneia din cele doua componente, respectiv e-mail si/sau serviciul de securitate a comunicatiilor, pot duce la pierderea anumitor oportunitati de business.

In momentul in care se recurge la alegerea unei solutii de comunicare prin e-mail, vor trebui luate in calcul cateva criterii importante:

  • numarul de useri
  • spatiul de storage necesar pentru fiecare
  • previziunea privind cresterea numarului de useri
  • clientul de e-mail

EBM poate oferi solutii de mail atat Microsoft, Linux, cat si solutii externalizate in cloud, practicand planuri tarifare functie de necesitatile fiecarui client.

Colaborand cu noi, compania dumneavoastra se va dezvolta intr-un mod rapid si in siguranta, economisind timp si bani.

CONTACT

0372 254 781

BLOG