Solutii de E-mail si Antispam

In timp ce compania dvs. depinde de serviciul de e-mail ca si un instrument de comunicare și stocarea unor cantităti mari de date critice de business, acesta poate fi, de asemenea, o amenintare reală.

Datorita atacurilor online care devin din ce in ce mai raspandite, inclusiv spam, phishing, virusi sau malware, protejarea dumneavoastra nu mai este optionala.

Serviciul de e-mail este unul din mijloacele moderne de comunicare, care s-a dezvoltat progresiv in ultima vreme, si care este utilizat de catre toate companiile ca un element de o importanta majora a comunicarii.

Cu ajutorul acestui serviciu se pot trimite informatii importante si confidentiale, drept pentru care acest serviciu trebuie neaparat folosit impreuna cu o solutie antivirus sau antispam.

Lipsa uneia din cele doua componente, respectiv e-mail si/sau serviciul de securitate a comunicatiilor, pot duce la pierderea anumitor oportunitati de business.

In momentul in care se recurge la alegerea unei solutii de comunicare prin e-mail, vor trebui luate in calcul cateva criterii importante:

-numarul de useri
-spatiul de storage necesar pentru fiecare
-previziunea privind cresterea numarului de useri
-clientul de e-mail

EBM poate oferi solutii de mail atat Microsoft, Linux, cat si solutii externalizate in cloud, practicand planuri tarifare functie de necesitatile fiecarui client.