Mentenanta IT

Mentenanta IT regulata va ajuta sistemele dumneavoastra de calcul sa ruleze optim si va scadea probabilitatea nefunctionarii sau functionarii defectuoase a acestora. Astfel asiguram o performanta eficienta si scaderea costurilor de suport.

Mentenanta IT de baza ar trebui să includă arhivarea materialelor vechi, actualizare software echipamente, aplicatii si sisteme de operare, ștergerea fișierelor redundante pentru a elibera spațiul de pe hard disk și defragmentarea hard disk-ului, astfel incat informatiile sa poata fi accesate mai rapid.

Pentru companii este imperios necesar sa efectueze mentenanta IT periodica, in special pentru securitatea sistemelor informationale. Neglijarea acestei proceduri poate avea un impact direct asupra securitatii infrastructurii si a datelor cruciale ale business-ului.

Cu multitudinea de instrumente IT utile pentru protectia afacerii dumneavoastra, nu exista nici o scuza pentru lipsa securitatii. Browserul web este un punct central al criminalitatii cibernetice si vulnerabilitatile sale sunt exploatate in mod frecvent.

Avand combinatia potrivita de hardware si software, este posibila chiar automatizarea mai multor sarcini de mentenanta IT. De exemplu, unele sisteme antivirus si de backup pot fi programate sa ruleze la un anumit moment dat, periodic.

In orice moment echipa noastra este in masura sa va externalizeze serviciile de mentenanta IT.